Om BankNorge

BankNorge tilbyr artikler om privatøkonomi, sparing og sammeligningstjenester innen bank, lån, forbruksfinansiering og forsikring. Her kan du finne kredittkortene med de beste betingelsene samt hvilke Norske banker som tilbyr de beste lånebetingelsene og de beste spareproduktene.

Lån, kredittkort og forsikring

Det finnes utallige tilbydere av ulike finansielle produkter der ute. Ved å velge bevisst hvem du låner penger av kan du spare mange tusenlapper i året. Forskjellene er større enn du tror. Det er også store beløp å spare for deg som sitter med flere lån. Om du har et forbrukslån, 2 kredittkort og kanskje en handlekonto hos et varehus vil du med stor sannsynlighet kunne spare store summer ved å gjennomføre en refinansiering. Let frem de ulike lånetilbyderne har på BankNorge og sørg for at du får bedre kontroll på økonomien og ikke minst; sparer mye penger.

Tilbyr BankNorge lån eller kredittkort?

Nei, vi tilbyr verken forbrukslån, boliglån eller kredittkort. Vi tilbyr derimot en oversikt over alle de aktørene i Norge som kan tilby dette. BankNorge er en sammenligningstjeneste der det skal være enkelt for deg som forbruker å finne den beste tilbyderen for dine behov. Så skal du søke lån eller søke om kredittkort vil du garantert finne en tilbydere som passer her på nettsiden