Anbefalte låneformidlere

Topp anbefalte låneformidlere i desember 2019

Det finnes mange tilbydere av både forbrukslån og kredittkort. De aller fleste av disse har svært forskjellige renter og betingelser. Mange av lånetilbyderne har også forskjellige søknadskrav til deg som lånetager. For at du skal slippe å sende flere søknader til de mange ulike lånetilbyderne kan det være smart å benytte seg av en profesjonell låneformidler. Dette betyr at du sende kun en søknad og at låneformidleren kontakter alle bankene for deg slik at du slipper. Etter 1-3 dager får du tilsendt tilbud om lån fra de bankene som ønsker å gi deg lån. Enklere og rimeligere ettersom du da selvfølgelig bør velge den banken med laveste rente.

Søk om forbrukslån hos Lendo(annonse)

Lendo

Lendo er Norges ledende låneformidler, er eid av Schibsted Vekst. Schibsted er et av Nordens største mediekonsern med over 7 700 medarbeidere. Lendo har vært på det norske markedet siden 2012 og har hovedkontor i Oslo.
Bankene gir gjerne forskjellige lånevilkår til forskjellige kunder. Hvilken bank som passer deg og din lånesituasjon best, kan være vanskelig å finne ut. Søk via Lendo.no og få en oversikt over hvilket lånebeløp og hvilken rente de ulike bankene kan tilby deg. Du velger selv det lånet som passer deg best.

Lendo formidler forbrukslån fra 10 000 kr til 500 000 kr.

Kostnadsfritt og uforpliktende

Når du søker gjennom Lendo, blir søknaden din vurdert av bankene på akkurat samme måte som om du hadde henvendt deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og Lendo tar ingen betaling av deg som kunde. De fleste får svar fra bankene i løpet av et par timer, og kan selv gå inn på lendo.no og vurdere renter og månedsbeløp.

Renteeksempel: 

Eff. rente 14,64%, kr 80.000, o/5 år. Kostnad kr 30.666, totalt kr 110.666

Søk om forbrukslån hos Lendo(annonse)

Zmarta

Zmarta hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne det beste lånet, uten at det koster eller forplikter. De samarbeider med over 15 lånegivere for å finne bedre lånevilkår til deres kunder.

Grunnkrav søknad:

  • Alder: Over 20 år.
  • Inntekt: Over 120 000 kr brutto i året.
  • Inkasso: Kan ikke ha betalingsanmerkninger, inkasso eller gjeldsordning.
  • Selvstendig næringsdrivende: Må ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år.
  • Hvor mye kan jeg låne? Det avhenger av din økonomiske situasjon. Søk fra 5 000 til 500 000 kr.

Rente eksempel:

Eff. Rente 13,35 % 170 000 kr o/8 år, kostnad 100 036 kr, totalt 270 036 kr.

Søk om forbrukslån hos Zmarta(annonse)

 

Gjør som 1 million fornøyde kunde – lån via Centum Finans

Vurderer du å pusse opp, kjøpe ny bil eller vil du låne penger for å realisere noe helt annet? La Centum Finans gjøre jobben og få flere lån å velge mellom! Siden 1999 har de hjulpet over 1 million kunder å sammenligne lån – la dem hjelpe deg også!

  • Tjenesten er helt kostnadsfri
  • Tilbud fra over 15 långivere – velg det beste
  • Lån mellom 5 000 – 500 000 kr uten sikkerhet
  • Individuell rente ut i fra dine forutsetninger
  • En trygg prosess online med signering via BankID

Rente eksempel:

Eff. rente 15,52 % 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Søk om forbrukslån hos Centum Finans(annonse)

 

 

BankNorge har ingen egne produkter innen forsikring, lån eller forbruksfinansiering. Siden kan derimot gi deg som forbruker en rekke artikler og oversikter som hjelper deg å ta de riktige valgene når det kommer til leverandør av disse tjenestene

Selv om BankNorge lister opp aktører innen forbrukslån og kredittkort anbefaler vi alltid deg som forbruker å prate med din egen bank før du tar opp et forbrukslån. Det vil alltid være rimeligere å refinansiere gjennom din egen bank fremfor en forbrukslån-tilbyder

Denne siden er driftet av Mediagruppen og designet av Smith & Schur AS