Å samle et lån på dagen

Har du mistet oversikten? Sitter du med mange forskjellige lån som gjør at du ikke lenger har kontroll på økonomien din? Da bør du ta deg en tur innom Scandilån. Dette er en sammenligningstjeneste som blant annet hjelper deg med å samle alle de ulike lånene dine til et lån, og du vil motta de aller beste lånetilbudene på dagen.

Det er mange fordeler med å få samlet alle lånene dine til et lån, men det kanskje aller viktigste er at du får oversikt og kontrollen tilbake over din egen økonomi. Det gjør at du kan ta bedre valg i hverdagen.

Forbrukslån eller samle lån

Forbrukslån er en fellesbetegnelse på lån uten sikkerhet. Dette er lån som er forholdsvis enkelt å få innvilget, og derfor har slike lån blitt svært populære blant norske forbrukere over de siste årene. Forbrukslån har mange bruksområder, men det vanligste er at lånebeløpet blir benyttet til uforutsette utgifter, reiser, opplevelser og opplevelser eller når du har behov for noe uten å ha oppsparte midler selv.

Å samle lån er det samme som refinansiering. Det er vanlig, og lurt, å søke om refinansiering hvis du har tatt opp mange smålån (smålån er forbrukslån som kjennetegnes ved at lånesummen kun er på et par tusenlapper) eller at du sitter med mange forskjellige typer forbrukslån du sliter med å nedbetale.

Å samle lån vil si at du gjennom en bank får innvilget et nytt lån, men at disse lånte pengene blir brukt til å nedbetale alle forbrukslånene du har fra før av. Det vil si at du kun sitter igjen med et lån, en fast lånesum hos kun en långiver.

Det er svært mange fordeler med å få refinansiert lånene sine. Som tidligere nevnt får du mer oversikt og kontroll. Istedenfor å sitte med mange lån som har ulike nedbetalingsplaner og ulike summer du må nedbetale, har du kun et lån å nedbetale på til en fast dato i måneden. Du unngår med andre ord å glemme viktige trekkdatoer.

Om det er forbrukslån eller å samle lån du trenger, kommer an på hvilken situasjon du befinner deg i, om du trenger mer penger eller har et behov for å kvitte deg med dyre lån. Uansett så er det veldig lurt at du sjekker sammenligningstjenester som Scandilån før du signerer under på en avtale. Med sammenligningstjenester får du nemlig tilbudt det beste lånet på markedet, og du får også lånetilbud fra flere banker samtidig. I en slik sammenheng er det bankene som konkurrerer om deg og ikke motsatt.

Lavere renter i dag

Når du samler lånene dine i dag vil du også oppleve at du får mer å rutte med i måneden. Årsaken er at du kun trenger å betale ned på et lån med en rente istedenfor mange ulike lån med mange ulike renter. Med lavere renter vil du få en større økonomisk frihet, og med pengene til overs kan benytte muligheten til å bli gjeldfri raskere.

Du vil også få lavere renter om du bruker sammenligningstjenester. Siden bankene konkurrerer om å få deg som kunde må de tilby avtaler som du vil like, og som er bedre enn hos andre banker, og hvor lav renten er har mye å si for om de vinner nye kunder eller ikke.

BankNorge har ingen egne produkter innen forsikring, lån eller forbruksfinansiering. Siden kan derimot gi deg som forbruker en rekke artikler og oversikter som hjelper deg å ta de riktige valgene når det kommer til leverandør av disse tjenestene

Selv om BankNorge lister opp aktører innen forbrukslån og kredittkort anbefaler vi alltid deg som forbruker å prate med din egen bank før du tar opp et forbrukslån. Det vil alltid være rimeligere å refinansiere gjennom din egen bank fremfor en forbrukslån-tilbyder

Denne siden er driftet av Mediagruppen og designet av Smith & Schur AS